Volná místa v oboru

Praha 2, Neurologická klinika VFN a 1. LF UK, Kateřinská 30 (vloženo: 6. 3. 2024)

Mgr. Hana Růžičková, Ph.D., kontakt: , tel.: +420731456209


Hledáme logopeda/logopedku na celý nebo částečný úvazek jako dlouhodobý zástup za mateřskou dovolenou na Neurologickou kliniku 1. LF UK a VFN, Kateřinská 30, Praha 2.

Náplň práce: Logopedická péče na naší klinice je primárně zaměřena na dospělé pacienty s neurogenními poruchami komunikace a polykání, včetně objektivizace polykání na videofluoroskopii a flexibilní endoskopii (zájemce v případě potřeby zaškolíme). Jsme součástí multidisciplinárního týmu a péči poskytuje hospitalizovaným pacientům na jednotce intenzivní péče, standardních lůžkových odděleních a ambulanci.
Očekáváme: specializovanou způsobilost v oboru klinické logopedie nebo magisterské studium speciální pedagogiky (zakončené SZZ logopedie a surdopedie) a schopnost týmové spolupráce.

Nabízíme: práci na plný i částečný úvazek, plat podle platové tabulky, 5 týdnů dovolené + 5 dní volna podle kolektivní smlouvy, multidisciplinární spolupráci, možnost odborné garance u zájemců v předatestační přípravě.

V případě Vašeho zájmu o tuto pracovní pozici zašlete svůj strukturovaný životopis s motivačním dopisem na adresu Hana.Ruzickova2@vfn.cz



Zpět

Vkládat inzeráty mohou pouze registrovaní členové AKL, přihlaste se prosím zde